Cârnați, fenicul și rachetă fusilli
Cârnați, fenicul și rocket fusilli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 907 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită muștar integral, frunze de rachetă, căței de usturoi și ardei iute. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod, Păstrăv la cuptor cu salată de fenicul, ridiche și rachetă, și Fusilli cu cârnați italieni și Rucola.
Instrucțiuni
Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. Între timp, stoarceți carnea din cojile de cârnați.
Încălziți o tigaie la foc mare și rumeniți cârnațiicarne, rupându-l cu o lingură de lemn în timp ce gătește. Odată rumenit, împingeți în partea laterală a tigaiei.
Adăugați semințele de usturoi, ardei iute și fenicul în partea goală a tigaiei și gătiți timp de 45 de secunde până când sunt parfumate. Se amestecă în cârnațicarne, sezon și se adaugă smântână, muștar și parmezan. Păstrați la foc mic până când pastele sunt fierte.
Scurgeți pastele, rezervând câteva linguri de apă, apoi răsturnați-le înapoi în tigaie.
Adăugați sosul de cârnați și amestecați, adăugând o parte din apa de paste dacă are nevoie.
Adăugați racheta, opriți focul și lingura în boluri.
Se servește cu parmezan suplimentar.