Jammy heart drops
Jammy heart drops ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 264 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, zahăr tos auriu, pudră de cremă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Ferestre Jammy, Jammy Chicken, și Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul împreună până devin palide și pufoase. Bateți vanilia câteva secunde, apoi folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca făina cu sare de linguriță.
Rulați aluatul în 36 de bile mici (cel mai simplu mod de a obține acest lucru este să împărțiți aluatul în sferturi în fiecare trimestru, apoi să faceți 9 bile).
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tapetați două foi de copt cu pergament de copt. Strângeți 2 bile de aluat împreună pe hârtie, păstrând marginile rotunde ale bilelor în partea de sus, dar ciupind împreună la baza unde se întâlnesc, astfel încât să facă o formă de inimă aspră. Aplatizați cu palma mâinii la un biscuit, apoi apăsați în adâncitură în formă de inimă pentru gem degetele mari și degetele sunt perfecte pentru asta. Repetați cu bilele de aluat rămase, lăsând puțin spațiu între fiecare formă de inimă finită pentru răspândire.
Puneți dulceața într-o pungă cu alimente (sau o pungă de unică folosință), tăiați capătul și introduceți aproximativ 2-3 lingurițe de gem în scufundările inimii degetului mare pe care le-ați făcut în fiecare biscuit.
Coaceți timp de 8-12 minute până când devine auriu pal și crocant. Se răcește pe tăvi.
Amestecați pudra de cremă și zahărul glazurat, apoi driblați în suficientă apă pentru a face o glazură curgătoare.
Stropiți peste biscuiții răciți, lăsați să se fixeze cel puțin 10 minute, apoi serviți sau păstrați într-o formă de biscuiți.