Cârnați de curcan și ardei
Turcia cârnați și ardei este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 382 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. Dacă aveți sare kosher, ardei grași, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Cârnați De Curcan Și Ardei, Burger Cu Cârnați Și Ardei Din Turcia, și Linguine Cu Cârnați De Curcan Și Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Străpungeți cârnații peste tot cu o furculiță, aranjați pe o foaie de copt și fierbeți, întorcându-vă la jumătatea drumului, până se rumenesc, aproximativ 8 minute (nu vor fi gătite complet).
Transferați pe o placă de tăiere și tăiați în jumătate pe diagonală.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii grași, feniculul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, 3 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul. Gatiti, amestecand, inca 1 minut.
Se amestecă 1/2 cană de apă, roșiile și busuiocul. Reduceți focul la mediu; acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, 5 minute. Descoperiți; adăugați cârnații și gătiți, 3 până la 4 minute. (
Adăugați un strop de apă dacă sosul devine prea gros.) Top cu mai mult busuioc.
Fotografie realizată de Justin Walker