Buzunare Bulgur pita cu năut condimentat, morcovi și Tahini

Buzunare Bulgur pita cu năut condimentat, morcovi și Tahini
Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 661 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați grâu bulgur, tahini, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de pui fript și Kale cu Tahini, caise și migdale, Make-Ahead Morcovi Coapte, și Shawarma-Pita de pui condimentată cu Tahini-sos de iaurt.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulgur, reveniți la fierbere și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
3
Lăsați să stea pe foc timp de 5 minute; puf cu furculita. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați morcovi și naut în tigaie; se amestecă coriandru și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă pentru a acoperi și a găti la foc mediu-mic până când parfumul și morcovii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se transferă în castron și se amestecă bulgur. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți împreună tahini, apă fierbinte și 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie până se omogenizează. Se amestecă în năut și bulgur pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
BulgurBulgur
TahiniTahini
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se toarnă sucul de lămâie rămas și se pliază în pătrunjel. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Se servește imediat sau se lasă să se răcească ușor, apoi se dă la frigider. Reîncălziți a doua zi în cuptor cu microunde, acoperit cu un prosop de hârtie umed, înainte de a umple în jumătăți de pita, sau umpleți-le în pitas odată răcite și refrigerate până când sunt gata de mâncare la temperatura camerei sau la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista