Butterscotch Fudge Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele de Fudge Butterscotch. Această rețetă face 12 porții cu 226 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Food.com are 63 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Butterscotch Fudge Baruri, Butterscotch Fudge, și Butterscotch Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-un cuptor cu microunde, topiți untul și ciocolata, apoi amestecați până se topește complet și se amestecă.2 Se amestecă zahărul brun până se dizolvă, apoi se răcește până la călduț, înainte de a amesteca oul și vanilia.3 Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, apoi ungeți o tigaie pătrată de 9".4 într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea, apoi amestecați acest amestec în amestecul de ciocolată până se omogenizează.5 amestecați chipsurile de butterscotch înainte de a răspândi întregul amestec în tigaia pregătită.6
Coaceți 22 până la 27 de minute sau până când o scobitoare iese cu firimituri umede.7 Se răcește în tigaie pe o grătar înainte de tăiere și servire.