Butterbeer III
Butterbeer III ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 131 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de zahăr brun, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Butterbeer, Butterbeer, și Butterbeer.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul brun și apa împreună într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere ușoară și gătiți până când amestecul citește 240 grade F (115 grade C) pe un termometru pentru bomboane. Când o cantitate mică de sirop este aruncată într-un pahar cu apă rece, ar trebui să formeze o bilă moale.
Adăugați untul, sarea, oțetul de cidru și 1/4 cană smântână grea și amestecați.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească complet; amestecați extractul de rom în amestecul răcit.
Combinați 2 linguri de sirop de zahăr brun cu restul de 1/2 cană de smântână grea într-un castron non-plastic; bateți cu un mixer electric până când frișca și smântâna țin vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană din amestecul rămas de zahăr brun-cremă într-un pahar înalt; se amestecă aproximativ 1/4 dintr-o sticlă de sodă cremă în amestecul de cremă. Se acoperă cu restul de sodă cremă în sticlă. Se acoperă cu aproximativ 1/4 din frisca. Repetați cu încă 3 pahare pentru a servi.