Burgeri La Grătar Și Salată Cu 3 Fasole

Rețeta burgeri la grătar și salată de 3 fasole este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mușchi măcinat, frunze de salată română, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Burgeri De Fasole La Grătar, Burgeri de vită și fasole la grătar, și Burgeri de fasole neagră și ananas la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea de vită în 2 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Frecați uleiul de măsline pe ambele părți ale chiftelelor.
Încălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Așezați chiftelele în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în mijlocul burgerului înregistrează 16
Combinați fasolea verde, fasolea albă, fasolea, morcovul, ardeiul gras și vinaigreta într-un castron; aruncați ușor.
Serviți burgeri și câteva frunze de salată pe chifle din cereale integrale cu salată de fasole pe lateral.