Burgeri Gouda și Bacon afumați cu sos de grătar
Afumat Goudan și Bacon burgeri cu sos de gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 40 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 135 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mandrină de vită măcinată, bulion de vită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Burgeri de curcan cu Gouda afumată, Burgeri De Bere Gouda Afumați, și Burgeri de curcan cu Gouda afumată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa feliată și un vârf de sare, acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până când ceapa este crocantă și devine translucidă, 5 minute. Se amestecă sosul fierbinte și bulionul de vită și se ia de pe foc. Se condimentează cu sare.
Întindeți untul pe 1 parte a fiecărei felii de pâine și grătați partea unsă cu unt în jos la foc moderat până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Transferați toasturile pe o farfurie.
Adăugați slănina pe grătar și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 4 minute pe fiecare parte; scurgeți pe prosoape de hârtie. Ștergeți tava.
Condimentați chiftelele de vită cu sare și gătiți pe grătar la foc moderat până la mediu-rar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Completați fiecare burger cu 1/4 cană de Gouda afumată și gătiți până când brânza se topește, 1 minut.
Setați burgerii pe laturile desfăcute a 4 toasturi. Se acoperă cu slănină, ceapă și sos dulce de grătar. Închideți burgerii și serviți, trecând mai mult sos de grătar la masă.