Burgerii de curcan cu vinete prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 304 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sare kosher, pătrunjel, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați De Curcan Și Caserolă De Vinete Prăjite, Burgeri De Curcan Cu Ardei Prăjiți, și Burgeri de curcan cu Brie și căpșuni prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit; înfășurați vinetele în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați vinetele pe o tigaie cu jeleu; coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când este foarte fragedă, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din folie; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Tăiați vinetele în jumătate. Scoateți cu grijă pulpa pentru a măsura 1 1/4 căni; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6
Puneți pulpa într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană pulpă în piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Combinați pulpa rămasă, 1 lingură de pătrunjel, 2 lingurițe de ulei, suc și usturoi. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
8
Pentru a pregăti râșnița, așezați arborele de alimentare, lama și placa de matriță de 1/4 inch în congelator 30 de minute sau până când sunt bine răcite. Asamblați râșnița chiar înainte de măcinare.
9
Aranjați bucățile de curcan într-un singur strat pe tigaia cu jeleu, lăsând spațiu între fiecare piesă. Congelați 15 minute sau până când carnea este fermă, dar nu congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Combinați carnea și restul de 2 lingurițe de ulei într-un castron mare; aruncați pentru a combina. Treceți complet carnea prin mașina de tocat carne. Treceți imediat carnea prin râșniță a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Combinați 1/4 cană rezervată piure de vinete, curcan, 1 lingură rămasă pătrunjel, sos de soia și Marmite într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărei plăcinte. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Marmite
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Înveliți ușor chiftelele cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Așezați chiftelele pe grătar și grătiți 4 minute până când sunt bine marcate. Întoarceți cu grijă chiftelele și grătiți 3 minute sau până când sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de amestec de vinete, 1 frunză de salată, 1 felie de roșii și jumătatea superioară a chiflei. (Rezervați amestecul de vinete rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
16
Notă de vin: burgerii de curcan cu vinete prăjite au o aromă bogată și cărnoasă, accentuată de adăugarea de Marmite. Acest personaj savuros și cărnos este adesea identificabil în roșii accesibile și interesante din regiunea Languedoc din Franța, cum ar fi Jean-Luc Colombo Syrah La Violette 2007 (12 dolari), cu fructe negre masticabile și note de ierburi proaspete și carne afumată care pompează aroma și mai mult. -- Jeffery Lindenmuth