Burgeri Cu Brânză Pimiento-Bacon

Burgeri Cu Brânză Pimiento-Bacon
Pimiento brânză-Bacon burgeri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 525 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, chifle de hamburger, filet măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri Umpluți Cu Brânză Pimiento, Brânză Bacon Pimiento, și Brânză Pimiento cu slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați ușor primele 4 ingrediente. Se amestecă ierburile proaspete în amestecul de carne. Formați amestecul în chiftele de 6 (5 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
CarneCarne
3
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Serviți pe chifle de Hamburger de casă. Completați fiecare burger cu brânză pimiento, felii de slănină fierte, salată verde și felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Brânză PimentoBrânză Pimento
Hamburger BunHamburger Bun
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Salată VerdeSalată Verde

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista