Bunny Cupcakes
Bunny Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 281 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați decorațiuni și stropi de bomboane, zahăr roz, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bunny Cupcakes, Bunny Cupcakes, și Bunny Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă câteva picături de culoare Roz alimentar în 1 recipient de glazură. Frost cupcakes cu glazură roz.
Lingura 1 heaping linguriță glazură albă pe centrul fiecărui cupcake. Pentru a face urechi, tăiați fiecare marshmallow mare în cruce în 5 bucăți cu foarfece de bucătărie. Folosind foarfece, tăiați centrul fiecărei bucăți de marshmallow până la 1/4 inch de margine. Separați pentru a arăta ca niște urechi de iepuraș; apăsați 1 parte a marginilor tăiate în zahăr roz, aplatizându-se ușor. Aranjați pe fiecare dintre movilele albe de glazură așa cum se arată. Folosiți decorațiuni și stropi de bomboane pentru a face ochi, nas și mustăți așa cum se arată. Depozitați ușor acoperit.