Bulion de mazăre răcit cu cremă de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bulionul de mazăre răcit cu cremă de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.71 pe portie. Un amestec de mazăre de zahăr, smântână, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de dovlecei răcită cu cremă de creveți cu lămâie-chimen și coriandru, Castravete răcit cu bulion de Miso de susan peste orez (hiyashijiru), și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei intr-o oala larga de 6 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Adăugați snap-uri de zahăr și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocant-fraged și verde strălucitor, 6 până la 8 minute.
Adăugați zahăr și gătiți, amestecând, 1 minut.
Amestec pur de mazăre cu 6 căni de apă într-un blender în 6 loturi până când este foarte neted, aproximativ 30 de secunde pe lot, apoi se toarnă printr-o sită foarte fină, aruncând solidele (nu apăsați pe solide). Se amestecă sare și se răcește bulionul, acoperit, până la foarte rece, aproximativ 8 ore. (Nu se răcește mai mult sau supa se va decolora.)
Bateți împreună smântâna, coaja și restul de 2 1/2 linguri de apă într-un castron mic, apoi turnați printr-o sită foarte fină într-un alt castron mic (pentru a îndepărta bulele de aer).
Serviți bulionul acoperit cu cremă de lămâie.