Budinca MVP cu lapte

Budinca MVP cu lapte
Budinca MVP cu lapte este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de afine, căpșuni, bucăți de brownie cu conținut scăzut de grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Încercați Chocolat Chunk Banana cânepă lapte pâine budinca cu cânepă lapte Caramel, Budinca De Ciocolata Cu Lapte, și Budinca De Lapte Cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați lapte fără lactoză fără grăsimi sau cu conținut scăzut de grăsimi în amestecul de budincă și pregătiți-vă conform instrucțiunilor de pe cutie (budinca instant poate fi înlocuită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
LactozăLactoză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Așezați jumătate din bucățile de brownie pe fundul unui vas mediu de sticlă și stratificați cu jumătate din budinca de vanilie, 1 cană de căpșuni și 1/2 cană de afine. Repetați straturile cu restul ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista