Budinca lipicioasă a lui Sheridan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sheridan ' s cream sticky pudding. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 861 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, smântână dublă, gălbenușuri de ou și lichior stratificat de cafea sheridan. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de orez caramele lipicioase cu crema de Caramel, Budinca De Caramel Lipicios, și Budinca De Caramel Lipicios.
Instrucțiuni
Bateți zahărul tos, oul întreg și gălbenușurile împreună într-un castron.
Puneți Sheridanii și smântâna într-o tigaie, aduceți la fierbere.
Se amestecă amestecul de ouă, apoi se lasă până se răcește ușor pentru a face o cremă.
Ungeți ușor șase ramekine de 200 ml/7FL oz cu unt, așezați un strat de felii de croissant în fundul fiecăruia, apoi adăugați o stropire generoasă de zahăr muscovado și puțin din crema de ouă. Continuați să așezați croissant și cremă în același mod, terminându-l cu o stropire de zahăr. Lăsați budinca să se așeze o vreme pentru a absorbi crema.
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6, apoi gătiți budinca timp de 18-20 de minute până se umflă, auriu și crocant (zahărul muscovado va da un finisaj gustos și lipicios budincii).
În timp ce budincile se coc, faceți sosul.
Așezați zahărul și untul într-o tigaie și amestecați la foc mediu până se topesc împreună.
Se toarnă smântâna și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 3-4 minute până se întunecă și se lipesc.
Serviți budincile în vasele lor cu puțin din sosul cald de butterscotch turnat peste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "