Budinca Indiană

Budinca Indiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați budinca indiană. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 434 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte, făină de porumb, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Opărește 3 1/2 căni de lapte deasupra cazanului dublu la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Scoateți laptele de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Se amestecă făina de porumb cu 1 cană de lapte rămasă și se amestecă acest amestec în laptele opărit, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
LapteLapte
5
Așezați amestecul de lapte în partea superioară a cazanului dublu și gătiți timp de 20 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
6
Se amestecă untul, melasa, sarea, zahărul și scorțișoara în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
7
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skeleton Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista