Budinca De Rom Cu Ciocolata

Budinca De Rom Cu Ciocolata
Ciocolata Rom budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 734 calorii, 10g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, și Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți energic gălbenușul, 1 lingură de zahăr, făina și un vârf de sare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți laptele și 3 linguri de smântână într-o cratiță mică și grea până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați aproximativ o treime din laptele fierbinte la amestecul de gălbenușuri într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați laptele rămas, șoptind, apoi transferați în cratiță. Aduceți la foc mic, amestecând constant, apoi continuați să fierbeți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, ROM (după gust) și pudră de espresso dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
CiocolataCiocolata
ROMROM
6
Lăsați să stea până se topește ciocolata, aproximativ 30 de secunde, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se transferă într-un pahar și se răcește, acoperit, cel puțin 30 de minute pentru a se răci rapid la temperatura camerei.
8
Chiar înainte de servire, bateți energic restul de 3 linguri de smântână cu restul de 1/2 linguriță de zahăr într-un castron mic până când deține vârfuri moi. Budinca de Top cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
* Budinca poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista