Budinca de Quinoa necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 580 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de mere, quinoa, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Budinca De Quinoa, Budinca De Quinoa, și Budinca De Quinoa.
Instrucțiuni
1
Puneți quinoa într-o sită și clătiți bine. Se lasă să se scurgă, apoi se pune quinoa într-o cratiță medie cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia cu capac, reduceți căldura și lăsați să fiarbă până când toată apa este absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă sucul de mere, stafidele, sucul de lămâie, scorțișoara și sarea. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă timp de 15 minute mai mult. Se amestecă extractul de vanilie.