Budinca De Porumb Poblano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb Poblano. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 179 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, unt, porumb cu miez întreg și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Budinca De Porumb Poblano, Budinca De Porumb Poblano, și Șuncă Serrano și budincă de porumb Poblano.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 8 minute sau până se înnegrește și se carbonizează, întorcându-se după 6 minute.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea. Aruncați semințele și tulpinile. Chop ardei iute.
Înveliți un aragaz lent electric oval de 3 litri cu spray de gătit.
Așezați laptele și următoarele 7 ingrediente (prin ouă) în aragaz lent; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă ardei iute, porumb și brânză. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore sau până când este setat.
Scoateți capacul. Gatiti la foc mic timp de 15 minute.