Budinca De Orez Indian
Budinca de orez Indian ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 197 calorii. Dacă aveți stafide, nucă de cocos, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca De Orez Indian, Phirni (Budincă De Orez Indiană), și Slow-Cooker Kheer (Budinca de orez Indian) pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul; se scurge bine.
Combinați orezul și laptele într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute sau până când orezul este fraged și cremos, amestecând frecvent. Se amestecă zahărul, nuca de cocos și cardamomul; se răcește.
Se presară cu migdale și stafide.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.