Budinca De Orez

Budinca De Orez
Budinca de orez este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 224 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, orez, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, opărește laptele și scoate-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orezul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OrezOrez
SareSare
4
Se amestecă bine și se adaugă încet ouăle, vanilia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Presărați nucșoară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
7
Coaceți timp de 40 de minute. Se amestecă budinca după 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista