Budinca de caramel lipicios este o vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 830 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți frișcă, fasole de vanilie, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca de caramel lipicios.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 8 pe 12 inci. Într-un castron mediu rezistent la căldură, acoperiți curmalele și bețișoarele de scorțișoară cu apa clocotită și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Date
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Scurgeți curmalele într-o strecurătoare și scuturați orice exces de apă; aruncați scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Date
Zahăr Roșu Grosier
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul înmuiat cu zahărul brun și semințele de vanilie până când amestecul este pufos. Bateți ouăle, pe rând, răzuind partea laterală a bolului după fiecare adăugare. Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zahăr brun și bateți la viteză mică până se omogenizează, apoi amestecați curmalele tocate. Răsturnați aluatul în vasul de copt pregătit și coaceți timp de 45 de minute, sau până când tortul de curmale este elastic și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Date
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Într-o cratiță medie, aduceți smântâna grea la fiert cu zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Adăugați untul și amestecați la foc moderat până se topește; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
8
Folosind o furculiță, faceți găuri peste tot în partea de sus a tortului cu curmale calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
9
Stropiți 2 căni de sos fierbinte de caramel peste tort. Întoarceți tortul la cuptor și coaceți timp de 5 minute mai mult, până când sosul de caramel clocotește în jurul marginilor, dar nu este complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați tortul să se răcească până când cea mai mare parte a sosului a fost absorbită, aproximativ 1 oră, făcând găuri suplimentare din când în când pentru a-l ajuta să absoarbă mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Tăiați tortul în pătrate și serviți cu frișcă și sosul de caramel rămas pe lateral.