Budinca De Banane Cu Biscuiți De Zahăr
Budinca de banane cu biscuiți de zahăr ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 362 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți frișcă, sare, biscuiți cu zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Biscuiți Cu Zahăr, Biscuiți Cu Zahăr, și Biscuiți Cu Zahăr Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-o cratiță mare. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Linia de jos a unui castron fleac sau castron mare clar cu o treime din felii de banane și o treime din budinca. Repetați straturile de două ori, terminând cu budinca. Acoperiți și răciți 8 ore.
Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi.
Se întinde uniform peste budincă.
Serviți cu biscuiți cu zahăr.