Budinca de banane a mamei Daisy
Budinca de banane a mamei Daisy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 540 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați banane, lapte evaporat, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu Budinca de banane a mamei, Nu Budinca de banane a mamei, și Budinca de orez a mamei Callie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță grea de 3 litri la foc mic, adăugați zahăr, făină și sare.
Se toarnă laptele evaporat și se amestecă constant. Amestecul se va îngroșa încet, aproximativ 15 minute.
Bateți ușor gălbenușurile de ou într-un bol de dimensiuni medii.
Adăugați o lingură de amestec de lapte îngroșat în ouă și bateți, pentru a tempera ouăle.
Adăugați amestecul de ou în cratiță și continuați să bateți și să gătiți până la încorporat, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați untul și extractul de vanilie.
Așezați budinca într-un bol și acoperiți-o cu folie de plastic.
Se lasă să se răcească la frigider timp de 2 1/2 ore.
Într-un castron mare sau un vas mic, adăugați un strat de napolitane de vanilie, un strat de banane feliate și deasupra cu budincă.
Adăugați frișca și apoi repetați straturile.
Garnisiți cu fursecuri sfărâmate deasupra.