Budincă de tofu cu ciocolată și banane

Budincă de tofu cu ciocolată și banane
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă budinca de tofu cu banane și ciocolată. O porție conține 122 de calorii , 6 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 85 ar spune că a fost perfect. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Un amestec de banane, zahăr de cofetarie, tofu mătăsos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , care este solid. Budinca de tofu cu curmale cu banane , budinca de tofu cu ciocolată și budinca de tofu cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți banana, tofu, zahărul, pudra de cacao, laptele de soia și scorțișoara într-un blender. Acoperiți și pasați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Lapte De SoiaLapte De Soia
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în feluri de mâncare individuale și se dă la frigider timp de 1 oră înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista