Budincă de Tapioca cu fructe pe fund
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 265 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați perle de tapioca, smântână grea, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe pe Tapioca de Jos, Tapiocan și budincă de fructe, și Budinca De Tapioca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 1 litru.
Bateți tapioca și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când tapioca este în mare parte opacă, aproximativ 15 minute.
Bateți în smântână, 1/4 cană zahăr și 1/8 linguriță sare și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când tapioca este gătită, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron metalic și se răcește complet într-o baie de gheață, amestecând frecvent, 5 până la 10 minute.
Între timp, măcinați semințele de fenicul în râșniță. Pulsați căpșunile într-un robot de bucătărie cu fenicul și restul de 2 linguri de zahăr până când sunt purificate grosier. Împărțiți între pahare (6 uncii).
Puneți tapioca peste căpșuni. Se răcește până se răcește, aproximativ 15 minute.