Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 265 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați perle de tapioca, smântână grea, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe pe Tapioca de Jos, Tapiocan și budincă de fructe, și Budinca De Tapioca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță grea de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți tapioca și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când tapioca este în mare parte opacă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți în smântână, 1/4 cană zahăr și 1/8 linguriță sare și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când tapioca este gătită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se transferă într-un castron metalic și se răcește complet într-o baie de gheață, amestecând frecvent, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Între timp, măcinați semințele de fenicul în râșniță. Pulsați căpșunile într-un robot de bucătărie cu fenicul și restul de 2 linguri de zahăr până când sunt purificate grosier. Împărțiți între pahare (6 uncii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Căpșuni
Fenicul
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Puneți tapioca peste căpșuni. Se răcește până se răcește, aproximativ 15 minute.