Budincă de pâine cu unt de arahide și jeleu cald

Budincă de pâine cu unt de arahide și jeleu cald
Budinca de pâine caldă cu unt de arahide și jeleu este un desert care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 898 de calorii, 29 g de proteine și 44 g de grăsime per porție. Pentru 1,79 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, ouă, jeleu de struguri și lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum budinca de unt de arahide și jeleu, budincă de unt de arahide și jeleu de chia și budincă de semințe de chia cu jeleu de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 11 pe 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Challah Veche De O Zi CuburiPâine Challah Veche De O Zi Cuburi
3/4 Cană Jeleu De Struguri, Topit, Pentru Topping3/4 Cană Jeleu De Struguri, Topit, Pentru Topping
2
Puneți pâinea tăiată cubulețe pe o foaie mare de prăjituri și coaceți-o până se prăjește ușor, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Struguri, Topit, Pentru ToppingJeleu De Struguri, Topit, Pentru Topping
1 Cană Alune Prăjite Zdrobite, Sărate, împărțite1 Cană Alune Prăjite Zdrobite, Sărate, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Alune Prajite Zdrobite, Sarate, ImpartiteAlune Prajite Zdrobite, Sarate, Impartite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți pâinea din cuptor și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mare, amestecați 3 căni de lapte și cele 4 ouă până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Într-o cratiță de mărime medie, la foc mediu, încălziți restul de 1 cană de lapte, zahăr, vanilie și unt de arahide până când untul de arahide se topește și amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Combinați amestecul de unt de arahide cu amestecul de pâine și amestecați bine până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Pune budinca de pâine în tava de copt și stropește cu 3/4 de cană de alune zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Lasă să stea timp de 1 oră.
10
Se da la cuptor si se coace pana se usuca si este prajita, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți budinca din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se unge cu jeleu de struguri și se ornează cu o stropire de alune rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
13
Tăiați în pătrate și aranjați pe farfurii mici de desert.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista