Budincă de pâine cu lichior de cafea cu sos de Caramel

Budinca de pâine cu lichior de cafea cu sos de Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 602 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte, scorțișoară măcinată, lichior de cafea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu lichior de cafea cu sos de Caramel, Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, și Budinca de paine Bluewater cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 litru. Pune deoparte. Aruncați cuburile de pâine cu unt topit și puneți jumătate din ele în vasul de copt pregătit.
Se presară cu cireșe sau nuci pecan. Se acoperă cu cubulețe de pâine cu unt rămase.
Într-un castron mare, bateți ouăle, 1/2 cană de zahăr, vanilie, extract de migdale și sare.
Încălziți laptele și lichiorul de cafea într-o cratiță mică, apoi amestecați în amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul peste pâine. Apăsați ușor, pentru a umezi cuburile de pâine.
Lăsați să stea 30 de minute. Apăsați din nou cuburile de pâine.
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoară într-un bol.
Presărați amestecul peste budincă.
Pentru a face sosul de Caramel: într-o cratiță de 2 litri, aduceți la fiert zahărul brun, untul și siropul de porumb. Se amestecă până se omogenizează. Se fierbe timp de 1 minut.
Se toarnă peste cuburi de pâine umezite.
Așezați vasul de copt într-o tigaie mai mare.
Turnați puțină apă clocotită în tigaia mare la jumătatea părții laterale a vasului de copt mai mic.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până la auriu.