Budincă De Pâine Cu Croissant Cu Cireșe De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu Croissant cu cireșe de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 570 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu Croissant și ciocolată, Budinca De Pâine Cu Croissant De Ciocolată, și Budincă de pâine cu Croissant și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mare, bateți 4 ouă întregi, 1 gălbenuș de ou și 3/4 cană de zahăr cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Bateți în lapte, frișcă și vanilie până se omogenizează bine. Se amestecă 7 căni din bucățile de croissante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Tarhon Opțional
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se presară cu chipsuri de ciocolată. Apăsați ușor restul de 3 căni bucăți de croissant deasupra amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
5
Ungeți partea superioară a bucăților de croissant cu unt; se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Se presară cu cireșe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
7
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis (Centrul Se va jiggle ușor). Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/4 cană de zahăr, amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă cireșele congelate. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coacerea Buclelor De Ciocolată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
10
Serviți sosul peste budinca de pâine caldă. Păstrați budinca de pâine și sosul acoperite la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe