Budincă de pâine cu ciocolată albă și sos de cireșe acrișoare
Budinca de pâine cu ciocolată albă și sos de vișine acrișoare durează aproximativ o oră de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 12 porții cu 589 de calorii , 14 g de proteine și 38 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,12 dolari per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână zahăr, cireșe, pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Merge bine ca desert. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 56% . Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de pâine cu ciocolată și cireșe , Tarta cu cireșe și migdale și Scones cu ciocolată albă cu cireșe și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți cireșele, sucul și zahărul la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 5 minute.
Scoateți cireșele cu o spumieră; dați deoparte. Aduceți lichidul din nou la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la aproximativ 3/4 de cană. Puneți cireșele înapoi în tigaie; răciți.
Puneți cuburile de pâine într-o tavă de copt unsă cu ulei, de 33 cm x 23 cm. Într-o cratiță mare, combinați smântâna, ciocolata albă, laptele, zahărul, scorțișoara și nucșoara. Gătiți și amestecați la foc mediu-mic până când ciocolata se topește.
Încorporați o cantitate mică de amestec în ouă; puneți totul înapoi în tigaie, amestecând constant.
Toarnă amestecul peste cuburile de pâine.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Se servește cald cu sos de cireșe și bucăți de ciocolată.