Budincă de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir

Budincă de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 50 de fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, fasolea de vanilie, pâinea cu ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir, Budinca De Paine Brioche, și Budinca De Paine Brioche Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Bateți conservele și 1/2 cană de apă într-o tigaie mare și grea, peste mediu, până când conservele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Presărați ghimbirul și coaja de portocală. Împrăștiați rubarba uniform în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional foarte ușor, până când rubarba este ușor fragedă, dar încă intactă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă amestecul într-un set mare de sită peste o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Lăsați să se scurgă 15 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fructele și siropul separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți zahărul și ouăle într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Se aduce la foc mic la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând cremă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Unt 13 x 9 x 2-inch oval vas de copt. Aranjați suficiente felii de pâine în vas pentru a acoperi fundul (unele spații vor rămâne între felii). Lingurați jumătate de rubarbă uniform. Repetați cu pâine și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se toarnă cremă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Așezați vasul de copt în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți budinca până când este așezată în centru, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Lăsați să stea în baie de apă 30 de minute; elimina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Se fierbe siropul rezervat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Periați blatul de budincă cu niște sirop de rubarbă. Puneți budinca caldă înbowls; top cu sirop și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
13
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista