Budinca de pâine Bluewater cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 845 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coacăze, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine Cappuccino cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-o cratiță mare și grea pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se bate la foc mediu-mare până începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Mișto. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la vasul de copt din sticlă de 11x7 inci cu unt de 350.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Combinați laptele, smântâna, zahărul, ouăle, gălbenușurile de ou, vanilia, nucșoara și sarea într-un castron mare; bateți pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Nucșoară
Cremă
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Întindeți 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt. Aranjați 6 felii, cu unt în sus, într-un singur strat în vasul pregătit, tundând pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
4
Se presară cu coacăze. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Pâine
5
Se toarnă cremă prin sită peste pâine în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
6
Lăsați să stea 15 minute, apăsând ocazional pâinea în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
7
Așezați budinca în vas în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți budinca până când este așezată în centru și aurie deasupra, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți budinca din Baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos cald de caramel.