Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie
Rețeta Budinca de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie se poate face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1204 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $3.63 pe portie. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de coajă de lămâie, coajă de lămâie, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată de bezea cu lămâie, Înghețată De Bezea Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Bezea Cu Înghețată De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul de lămâie, bateți împreună ouăle și gălbenușul cu coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2
Adăugați zahărul și untul, apoi așezați vasul peste o tigaie cu apă care fierbe ușor. Se amestecă până când sosul este lucios și s-a îngroșat pentru a acoperi spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți și lăsați să se răcească.
4
Pentru înghețată, amestecați crme frache într-o mașină de înghețată până când este groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Scoateți din mașină, apoi marmură în 200 ml de sos de lămâie răcit și pliați prin bucățile de bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Transferați la congelator timp de 3-4 ore până când este înghețat.
7
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți 4 forme individuale de budincă și tapetați bazele cu hârtie rezistentă la grăsimi. Bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase. Îndoiți ușor ouăle și făina alternativ, puțin câte puțin, până se combină, apoi adăugați coaja și sucul. Puneți lingura în forme, astfel încât să fie pline cu trei sferturi și coaceți timp de 20 de minute până devin aurii, înviate și ferme la atingere. Se lasă să se răcească ușor, apoi se întoarce. Pentru a servi, reîncălziți ușor sosul, turnați peste budinci și însoțiți cu înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budinca de lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.