Budincă de Crăciun din turtă dulce cu sos tare de portocale
Budinca de Crăciun din turtă dulce cu sos dur de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 406 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, melasă cu aromă ușoară, coniac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Turtă dulce cu ciocolată cu sos tare de portocale, Sos Tare De Lămâie Cu Turtă Dulce, și Budincă de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sos tare Bourbon-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă pentru a se amesteca bine. (Se poate face cu 4 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Înveliți tubul interior și Central al mucegaiului de budincă de 6 până la 8 căni sau al tăvii de tort Bundt cu spray antiaderent, apoi generos cu unt. Cerneti faina si urmatoarele 6 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ouă, câte 1, apoi marmeladă, melasă și coajă de portocală.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Transferați aluatul în mucegaiul pregătit. Acoperiți bine matrița cu folie.
Așezați suportul pentru aburi într-o oală mare.
Așezați mucegaiul de budincă pe raft. Umpleți oala cu suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților mucegaiului. Aduceți apă la fiert. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți oala și budinca de abur până când testerul introdus lângă centru iese curat, adăugând mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a menține nivelul, aproximativ 1 oră și 15 minute. Folosind mănuși de cuptor ca ajutor, îndepărtați mucegaiul din oală. Descoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în jurul centrului superior și al părților laterale ale budincii pentru a slăbi. Întoarceți budinca pe raft și răciți 20 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet. Reveniți la mucegai; acoperiți și răciți. Resteam 45 de minute pentru a se încălzi, apoi se întoarce din mucegai.)
Transferați budinca pe platou.
Tăiați budinca în pene; serviți cu sos.