Budincă de șuncă și pâine Elvețiană
Această rețetă servește 4. O porție conține 232 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, căței de usturoi, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Elvețiană, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Pâine Elvețiană Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, șuncă și usturoi; saut 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați cuburi de pâine pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (lapte prin nucșoară) într-un castron mare, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de șuncă.
Adăugați pâine, aruncând ușor pentru a acoperi.
Aranjați jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu jumătate de brânză; se acoperă cu amestecul de pâine rămas.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Se presară cu brânză rămasă; coaceți încă 20 de minute sau până când este setat.