Bucatini a la Surf și Surf ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1098 calorii. Pentru $9.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, vin, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Surf și gazon pentru doi, Surf & Gazon, și Surf & Gazon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și adăugați o mână de sare. Aruncați pastele în apa clocotită și amestecați pentru a nu se aglomera și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mic, adăugați pancetta și gătiți până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pancetta din tigaie și scurgeți-o pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie la foc mediu, adăugați usturoi, șalotă, fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 1 minut. Apoi adăugați scoici, vin alb, sos de roșii și cimbru în tigaie și gătiți, acoperite, timp de 3 până la 5 minute sau până când scoicile s-au deschis. Condimentați creveții, calamarii și scoicile cu sare și piper și ridicați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Calmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați fructele de mare și gătiți până când creveții încep să devină roz, iar calmarul și scoicile devin opace, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Calmar
8
Adăugați pastele în tigaie și aruncați până când sunt acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați pastele și peștele de coajă într-un platou mare de servire și garnisiți cu busuioc, pătrunjel, pancetta și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți imediat.