Bucatini a la Surf și Surf

Bucatini a la Surf și Surf
Bucatini a la Surf și Surf ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1098 calorii. Pentru $9.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, vin, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Surf și gazon pentru doi, Surf & Gazon, și Surf & Gazon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și adăugați o mână de sare. Aruncați pastele în apa clocotită și amestecați pentru a nu se aglomera și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mic, adăugați pancetta și gătiți până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pancetta din tigaie și scurgeți-o pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie la foc mediu, adăugați usturoi, șalotă, fulgi de ardei roșu și gătiți timp de 1 minut. Apoi adăugați scoici, vin alb, sos de roșii și cimbru în tigaie și gătiți, acoperite, timp de 3 până la 5 minute sau până când scoicile s-au deschis. Condimentați creveții, calamarii și scoicile cu sare și piper și ridicați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CalmarCalmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați fructele de mare și gătiți până când creveții încep să devină roz, iar calmarul și scoicile devin opace, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CalmarCalmar
8
Adăugați pastele în tigaie și aruncați până când sunt acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați pastele și peștele de coajă într-un platou mare de servire și garnisiți cu busuioc, pătrunjel, pancetta și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista