Bucăți de curcan cu ketchup de merișoare

Bucăți de curcan cu ketchup de merișoare
Rețeta de Fâșii de curcan cu ketchup de merișoare poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 635 de calorii . Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați pară, zahăr, piept de curcan și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 67% , ceea ce este destul de bine. Rețete similare includ ketchup-ul de casă al lui Kayo , „ketchup” spaniol cu sos romesco și fâșii de pui cu nucă de cocos și grâu integral .

Instrucțiuni

1
Așezați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
2
Așezați morcovii pe o foaie mare de folie; stropiți-i cu 2 linguri de unt topit și condimentați cu sare și piper. Îndoiți marginile foliei și adăugați 1/4 cană de apă, apoi sigilați-i într-un pachet. Așezați-i pe o tavă de copt și coaceți-i pe raftul de jos al cuptorului până se înmoaie, timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
Piept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în FâșiiPiept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
3
Între timp, amestecați fulgii de porumb, cele 2 linguri de unt topit rămase, coaja de lămâie și 1/4 linguriță de sare și piper într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
4
Într-un alt vas, bateți 2 linguri de muștar și albușul de ou. Acoperiți curcanul cu amestecul de muștar; apoi treceți prin amestecul de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați pe un grătar metalic așezat pe o tavă de copt. Coaceți pe raftul superior al cuptorului până când sunt gătite complet, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
6
Combinați merișoarele, para, zahărul, sucul de lămâie și 2 linguri de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți la foc mic până când merișoarele se sparg, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Transferați într-un blender, adăugați lingurița rămasă de muștar și pasați până obțineți o compoziție fină. Condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Serviți cu curcan și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere2 Linguri Plus 1 Linguriță De Muștar Cu Miere
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista