Bruschette De Vinete

Bruschette De Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bruschette de vinete. O porție conține 318 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Bruschetă de hamsie și măsline, Bruschette cu năut pur și Rucola, și Rețetă Bruschette (anghinare pentru copii) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați și aruncați 1 capăt de baghetă, apoi tăiați felii transversale de 12 (1/4 inch grosime) din baghetă (rezervați restul pentru o altă utilizare). Periați ușor 1 parte a fiecărei felii cu puțin ulei (aproximativ 1 lingură în total) și aranjați, cu părțile unse în sus, pe o foaie de copt. Prăjiți până devin aurii, 8 până la 10 minute. În timp ce toasturile sunt încă calde, frecați părțile Unse cu partea tăiată a jumătății de cățel de usturoi, apoi transferați-le într-un suport pentru a se răci. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Înjumătățiți vinetele pe lungime și faceți incizii superficiale de 1/2 inch pe toate părțile tăiate cu vârful unui cuțit. Aranjați vinetele, tăiați părțile în sus (fără aglomerare), într-un vas de copt puțin adânc și adăugați cățel de usturoi necojit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
4
Presărați cimbru, rozmarin, oregano, sare de mare și piper peste vinete, apoi stropiți vinetele și usturoiul cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți până când usturoiul este foarte fraged, 30 până la 35 de minute, apoi transferați usturoiul pe o tăietură și continuați să coaceți vinetele până când sunt foarte fragede, încă 20 până la 25 de minute. Când usturoiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, strângeți carnea din coajă pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
6
Transferați vinetele pe placa de tăiat și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 15 minute. Răzuiți carnea cu o lingură pe placa de tăiere, aruncând coaja. Se toacă fin vinetele și usturoiul împreună și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
7
Adăugați pătrunjelul și uleiul de lingură rămas, apoi amestecați până se combină bine. Condimentează cu sare de mare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Top toasturi cu amestec de vinete și se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
1
* Toasturile, fără topping de vinete, pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp într-un preîncălzit 200 cuptor f 5 minute.* Amestecul de vinete, fără pătrunjel, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Se aduce la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, apoi se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista