Bruschetta De Căpșuni-Roșii La Grătar

Bruschetta De Căpșuni-Roșii La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan cu căpșuni la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 435 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. Un amestec de căpșuni, roșii cherry, brânză chincvre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta De Roșii La Grătar, Bruschetta De Roșii La Grătar, și Bruschetta de căpșuni brânză la grătar și Vineri Faves.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți pâinea cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
3
Așezați pe grătar și gătiți până se rumenesc. Completați fiecare felie cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați căpșunile și roșiile pe frigarui sau pe tigaie la grătar. Grătar 3 până la 4 minute. Se toacă și se amestecă împreună într-un castron cu cimbru și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CăpșuniCăpșuni
TomateTomate
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
5
Împărțiți amestecul între felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista