Bruschete de ciuperci umplute
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., bruschetele de ciuperci umplute ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 456 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâini, unt de usturoi g 1oz, ciuperci plate și brânză de capră. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Construiți-vă-propriile-bruschete, Ciuperci umplute cu Hollandaise și 5 ciuperci super umplute, și Bruschete de brunch cu căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 190C/gaz 5 / 170C.
Întindeți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu unt de usturoi (nu este nevoie să îndepărtați crustele).
Puneți feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Puneți o ciupercă deasupra fiecăruia și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Se presară sare și piper.
Scurgeți ardeii, feliați dacă este necesar și împărțiți între ciuperci.
Tăiați brânza de capră în patru felii și puneți o felie deasupra fiecărui teanc.
Coaceți 25-30 de minute, până când ciupercile sunt fierte și brânza aurie.
Se servește cu o salată mixtă.