Bruscandoli
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Bruscandoli ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 149 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sparanghel creion, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și asamblați baia de gheață lângă oală. Tăiați capetele bruscandoli (sau înlocuitor) și scufundați în apă clocotită timp de 30 de secunde.
Scoateți și plonjați în baie de gheață timp de 2 minute.
Scoateți și scurgeți pe un prosop. Între timp, apăsați ouăle printr-o sită. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu. Aruncați oul în tigaie și adăugați suc de lămâie și vin alb. Aduceți la fiert și adăugați unt, apoi bruscandoli și patrunjel. Aruncați pentru a acoperi și încălzi, condimentați cu sare și piper și serviți cu ficatul de vițel.
Garnisiți cu coajă de lămâie.