Brownies de broască țestoasă tropicală cu fructe la grătar
Rețeta Brownies de broască țestoasă tropicală cu fructe la grătar este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 89 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brownies, Mango, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți la grătar cu sos de fructe tropicale, Snapper roșu la grătar cu Salsa de fructe tropicale, și Creveți la grătar cu salată de fructe tropicale.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă untul, sucul de portocale și zahărul brun într-un castron mic.
Filetați bucăți de ananas, mango și banane alternativ pe fiecare dintre cele douăzeci și patru de frigarui de 10 inci, lăsând spațiu între fiecare piesă.
Ungeți fructele cu amestec de unt. Gratiți fructele descoperite la 4 până la 5 inci de la foc mediu-mic 10 până la 15 minute, întorcându-se frecvent și perindând cu amestec de unt, până când fructele se rumenesc ușor.
Pentru a servi, aranjați 2 triunghiuri brownie pe fiecare farfurie.
Scoateți fructele din frigarui și aranjați în jurul și peste brownies.
Stropiți cu topping de caramel.