Brownies cu unt de arahide și jeleu
Rețeta de unt de arahide și Brownies de jeleu este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână jeleu de căpșuni, unt de arahide cremos, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brownies cu unt de arahide și jeleu, Brownies cu unt de arahide și jeleu, și Brownies cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul, oul și laptele cu lingura până se formează aluatul. Se amestecă chipsurile de unt de arahide.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați glazura, untul de arahide și laptele până se omogenizează bine; răspândit peste brownies. Într-un castron mic, puneți jeleu; se amestecă până se omogenizează. Aruncați lingurițe mici de jeleu uniform peste glazură. Swirl jeleu cu vârful cuțitului pentru design marmorat. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.