Broccolini și vinetă balsamică

Broccolini și vinetă balsamică
Broccolini și Vinaigrette Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, broccolini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccolini fragede și vinetă balsamică, Friptură de fustă cu foi cu vinetă balsamică, Broccolini și fasole albă, și Broccolini cu vinaigret picant de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 8 căni de apă și 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți și aruncați treimea inferioară a tulpinilor broccolini. Dacă unele tulpini sunt foarte groase, tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul, usturoiul, 1 1/2 lingurițe de sare și piperul. Când apa ajunge la fierbere completă, adăugați broccolini, reveniți la fierbere și gătiți la foc mare timp de 2 minute, până când tulpinile sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
BroccoliniBroccolini
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă suficient pansament peste broccolini pentru a se umezi și a arunca bine. Stropiți cu o stoarcere generoasă de suc proaspăt de lămâie, presărați sare și serviți cald sau fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
BroccoliniBroccolini
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista