Briose Streusel Cu Portocale-Migdale
Brioșele streusel cu portocale-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați mix, ulei vegetal, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Briose de banane-migdale Kittencal cu Streusel de migdale, Briose Streusel Cu Zmeură-Migdale, și Briose Streusel Cu Mere-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Ungeți doar 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau de gătit sau căptușiți căni de brioșă cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mediu, amestecați 1 lingură Bisquick mix, 2 linguri zahăr brun și 2 linguri migdale. Cu furculita, se taie în unt până se sfărâmă. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați coaja de portocală, sucul de portocale, 1/3 cană zahăr brun, uleiul, extractul de migdale și oul. Se amestecă în 2 căni Bisquick mix doar până se umezește. Se amestecă 1/4 cană de migdale. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Se presară cu topping de streusel.
Coaceți 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.