Brioșele cu fructe de pădure Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 195 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Berry Streusel Pie, Plăcintă Streusel Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Streusel Cu Fructe De Pădure Mixte.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de grăsime din 12 cupe de brioșă de dimensiuni normale, cu scurtare sau pulverizare, sau tapetați cu cupe de copt din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de făină, 2 linguri de zahăr și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați în 2 linguri unt ferm, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare, bateți oul cu furculița. Se amestecă laptele și 1/2 cană de unt topit. Se amestecă ingredientele de brioșă rămase, cu excepția fructelor de pădure, până când făina este umezită. Îndoiți în fructe de pădure. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
5
Se presară cu topping.
6
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.