Brioșe ușoare de Mac și brânză
Briose ușoare cu Mac and Cheese Muffins ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 237 de calorii . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 50 de cenți per porție . Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, pesmet de pâine condimentat, brânză cheddar ascuțită și lapte. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mac și Brânza Aproape fără vinovăție , Mac și brânză la grătar și Mac și brânză cu slănină cremoasă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o formă de brioșe cu spray de gătit antiadeziv. Într-un castron mic, amestecați pesmetul, uleiul de măsline și sarea; puse deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroanele și gătiți aproximativ 8 minute, ar trebui să fie încă puțin tare.
Se ia de pe foc, se scurge si se intoarce in tigaie; se amestecă untul și oul până când pastele sunt acoperite uniform. Rezervați 1/2 cană de brânză Cheddar ascuțită și amestecați restul de brânză Cheddar, laptele și brânză mozzarella în paste. Se pune în tava de brioșe pregătită.
Peste blaturi se presara branza rezervata si amestecul de pesmet.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, sau până când toppingul este frumos rumenit. Lăsați brioșele să se răcească câteva minute înainte de a le scoate din tavă. Acest lucru va permite brânzei să se întărească și își vor menține forma de brioșă.