Brioșe tropicale cu dovlecei și morcovi
Brioșele tropicale cu dovlecei și morcovi ar putea fi exact rețeta vegetariană fără lacto-ovo și fără lactoză pe care ați căutat-o. Această rețetă conține 20 de porții, cu 109 calorii , 4 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, dovlecei storși, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Merge bine ca mic dejun. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 51% , ceea ce este solid. Prăjitura tropicală cu morcovi , clătitele sănătoase cu morcovi și dovlecei și salata de pepene verde, dovlecei și morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți și tapetați cu făină 2 forme de brioșe.
Amestecați făina, tărâțele de ovăz, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara într-un bol mare; formați o adâncitură mare în centrul amestecului.
Adăugați dovlecelul, papaya, morcovul, compotul de mere, mierea, ouăle, extractul de vanilie, coaja de lămâie și sucul de lămâie în adâncitură; amestecați pentru a combina aluatul. Turnați aluatul în formele de brioșe pregătite, umplând fiecare formă 2/3.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 18-20 de minute. Lăsați brioșele să se răcească în formă timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un grătar de răcire.