Brioșe Portocalii

Brioșe Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele portocalii. Această rețetă face 12 porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, Briose Cu Ceai De Portocale, și Brioșe Portocalii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți fundul doar de 12 căni de briose sau tapetați cu căni de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, praful de copt, coaja de portocală și sarea; se amestecă bine. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, uleiul și oul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingrediente uscate dintr-o dată; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite (aluatul va fi plin de cocoloașe.)
4
Umpleți cupe 2/3 pline.
5
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 1 minut înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista