O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, unt, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Brioșe De Porumb Cu Lapte Bătut, Brioșe De Bază Din Porumb, și Brioșe De Porumb Cu Lapte De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F. Linia 12 cupe de brioșă cu cupe de copt din hârtie sau fundul de grăsime numai al cupelor de brioșă cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
3
Coaceți brioșele timp de 14 până la 17 minute sau până se rumenesc.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.