Brioșe De Afine-Lămâie
Brioșele cu afine-lămâie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină nealbită, nucșoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Briose Cu Lămâie De Afine Sălbatice Cu Glazură De Lămâie, Brioșe Cu Lămâie-Afine, și Brioșe De Afine Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați o cutie de 12 brioșe cu garnituri de cupcake și dați deoparte.
Bateți făina, zahărul, praful de copt, sarea și nucșoara împreună într-un bol mediu; deoparte.
Puneți untul într-un vas cu microunde sau într-o ceașcă de măsurare. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până se topește, aproximativ 30 de secunde. (Alternativ, topiți untul într-o cratiță.)
Bateți laptele, ouăle, coaja de lămâie și vanilia cu untul.
Faceți un puț mic în centrul ingredientelor uscate.
Se toarnă ingredientele umede în fântână, apoi se amestecă cu o lingură de lemn până când ingredientele uscate sunt umezite, dar încă cocoloase. Nu amestecați prea mult aluatul sau brioșele dvs. vor fi dense. Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform în forma de brioșă și presărați blaturile generos cu zahăr.
Puneți brioșele în cuptor și reduceți imediat temperatura cuptorului la 375 grade F.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute, rotind tigaia la jumătatea gătitului. (Introduceți o scobitoare în centrul unei brioșe pentru a verifica dacă este gata. Scobitoare ar trebui să iasă curat). Răciți brioșele în tigaie pe un suport pentru câteva minute. Întoarceți brioșele din tigaie și răciți-le pe raft.
Serviți cald sau la temperatura camerei.